Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Σκοταδισμός απόψε στο ΕΧΤΡΑ, με τον κ. Καρατζαφέρη!

Δημοσίευση : 27 Μαρτίου

Τρίτωσε η δημοσιογραφική αναφορά στο μάτιασμα (του «άξιου» τάχα), αλλά με σπασμένο πόδι τώρα, αρχιεπισκόπου, του κ. Ιερώνυμου! Την ξεκίνησε ο κ. Βαρεμένος στο ΑΛΤΕΡ την Δευτέρα, την υιοθέτησε μια μέρα μετά και ο μικροπολιτικός στα ΝΕΑ, και σήμερα την ιδία καραμέλα πιπίλισε και ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης στην μεταμεσονύκτια εκπομπή του, στο κανάλι ΕΞΤΡΑ!..

Είδατε οι άπιστοι; Πιστεύουν τελικά στο μάτιασμα!

Ποιοι όμως μάτιασαν τον φίλο τους τον Ιερώνυμο; Οι κακοί συνάδελφοι του; Αυτοί είχαν το κακό το μάτι; Και πώς ένας αρχιεπίσκοπος ματιάζεται όταν πρόσφατα το άγιο Πνεύμα (υποτίθεται) τον εξέλεξε να προεδρεύει της διοίκησης της Εκκλησίας;

Το «μάτι» πάει από πονηρό άνθρωπο σε επίσης πονηρό άνθρωπο, δεν λένε;

Δεν θα είχε αντίρρηση σε αυτό ο κ. Καρατζαφέρης, αφού λίγο μετά, όλους πονηρούς και ακάθαρτους τους έβγαλε, αφού λέει γνωρίζονται μεταξύ τους, αφού γνωρίζουν ποιοι από αυτούς (τους ιεράρχες) είναι ομοφυλόφιλοι και δεν μιλάνε, λέει! Αφού λέει, όταν κάνουν αρχιεπισκοπικές εκλογές ξεχνάνε τα 'κουσούρια" και αγκαλιάζονται και κάνουν συμμαχίες προεκλογικές για να εξασφαλίσουν την επικράτηση τους!

Καταλάβατε πόσο άγιο θεωρούν τον Ιερώνυμο τους; Τον αγάπησαν διότι έκανε δήλωση μετανοίας από την πρώτη μέρα ότι θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και δεν θα μιλάει! Ο «καλύτερος» τους!

Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης ερμήνευσε την επικράτηση του Ιερώνυμου στις εκλογές, την απέδωσε στις δηλώσεις κάποιου ιεράρχη ενός νησιού που υποστήριζε τον Σπάρτης, δηλώσεις που προϊδέαζαν για επερχόμενη κάθαρση της Εκκλησίας! Ότι φοβηθήκαν δηλαδή οι «κουσουριασμένοι» εκλέκτορες και έριξαν τελικά την ψήφο στον Ιερώνυμο για να έχουν, λέει ο Καρατζαφέρης, το κεφάλι τους ήσυχο!!!..

«Καλύτερος» τους στο κράτος με τους αντιχριστιανικούς νόμους, ο «καλύτερος» τους και στην κοπριά της εκκλησίας! «Άξιος»!!!

Τι γίνεται λοιπόν τώρα; Τώρα που οι ελπίδες των σκοταδιστών (τόσο των πολιτικών όσο και των ρασοφόρων) διαψεύστηκαν; Τώρα που έσπασε η άκρα του τάφου σιωπή; Τώρα που μίλησε η Σύνοδος; Τώρα που αποκήρυξε κάθε μορφή «γάμου» («πολιτικού», ή από «σύμφωνο», κλπ) που δεν είναι εκκλησιαστικός;

Τι έγινε λοιπόν τώρα; Τώρα, τα πήρανε στο κρανίο!

«Να τον κάνουν τσάμπα τον γάμο», φώναζε πριν από λίγο ο κ. Καρατζαφέρης! «Ούτε ένα ευρώ. Ούτε υποχρεωτικά ούτε και προαιρετικά»!

Σωστός, αλλά δεν τα λέει στον φίλο του τον Ιερώνυμο τον «καλό» αφού δεν μιλάει! Τα φωνάζει στον Άνθιμο, από τσαντίλα προφανώς (που τους είπε «πόρνους»), στον Άνθιμο στον όποιο καταλογίζει την «σκληρή» (αλλά ευαγγελική) θέση που πείρε η Σύνοδος με αφορμή το περί «συμφώνου» νομοσχέδιο! Θέση, που στραπατσάρισε παράλληλα και τον καημένο τον φίλο τους, τον Ιερώνυμο!!!..

Έξαλλος λοιπόν ο δημοσιογράφος για την «αδικία», ανάφερε ότι κάποιος ιεράρχης πήγε λέει με ελικόπτερο στις Σπέτσες για να παντρέψει την κόρη ενός επιχειρηματία και πήρε, λέει ο κ. Καρατζαφέρης, σαν αμοιβή 50 εκατομμύρια!

Γιατί δεν τον ονόμασε; Γιατί δεν βοηθούν τον «άξιο» αρχιεπίσκοπο τους, να κάνει ένα καλό στην Εκκλησία, να αρχίσει μια κάθαρση;

Μετά, μιλάνε για υποκρισία... των δεσποτάδων μόνο! Πετάχτηκε μετά και ο κ. Μουστάκης και είπε ότι δεν πρέπει να μιλάνε οι επίσκοποι (κατάργησε την Σύνοδο, και μιλάει μόνον αυτός!) διότι λέει δεν έκαναν κάθαρση! Ανάφερε μάλιστα ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης, αυτός μόνο έκανε κάθαρση με την καθαίρεση 80 ομοφυλοφίλων κληρικών!

Ο φίλος τους όμως ο Ιερώνυμος (ο ματιασμένος και κουτσός τώρα) τι θα κάνει πάνω σε αυτό; Αν σε «τέτοιους» στηρίχτηκε για να εκλεγεί (μετά, τους φταίει το «μάτι»!) και τους έχει προσφέρει προεκλογικά κάλυψη και ασυλία, πώς θα μπορέσει να τους «ακουμπήσει»;

Βούτυρο στο ψωμί των δημοσιογράφων που μεθάνε από την οσμή των εκκλησιαστικών σκανδάλων!

Τίποτε δεν θα διορθώνεται, και αυτοί θα έχουν να εκβιάζουν την Εκκλησία (με αποκαλύψεις) κάθε φορά που πάει να αρθρώσει ένα σωστό λόγο, ένα ευαγγελικό λόγο, ένα λόγο Χριστού!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: