Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

ΠΕΡΙ ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΥ, κ.λπ.

Αγαπητά μου αδέλφια,

Χαίρετε την χαρά του Κυρίου μας!

Σχετικά με τον Πανθεϊσμό, θα διαφωτιστείτε με τα κατωτέρω:

Ο Πανθεϊσμός, είναι μια φιλοσοφική και θρησκευτική θεωρία που ταυτίζει το Θεό με τον κόσμο. Ενώ για το Χριστιανισμό, ο κόσμος είναι δημιούργημα, και ο Θεός Δημιουργός.

Σήμερα όμως ο Πανθεϊσμός, είναι μέσα στο πακέτο των επιδιώξεων της κίνησης της «Νέας Εποχής». Μιας κίνησης που είναι μια σύνθεση ανατολικών θρησκειών και αρχαίων μυστηριακών διδασκαλιών.

Μέσα στο κόλπο, είναι και ο γνωστικισμός, η θρησκευτική και φιλοσοφική κίνηση των πρώτων χριστιανικών χρόνων, οι οπαδοί της οποίας ισχυρίζονταν ότι είχαν μια πλήρη γνώση που με ειδική αποκάλυψη τους είχε φανερώσει ο Θεός, και παραδέχονταν... φαινομενική και όχι πραγματική ενανθρώπιση του Χριστού!!!..

Όλων λοιπόν αυτών, και όχι μόνο, είναι συνδυασμός η κίνηση της «Νέας Εποχής», όπου (να μη ξεχάσω), περιλαμβάνεται και ο πνευματισμός, και διάφοροι τύποι αποκρυφισμού, όπως η εσωτερική ενόραση, η αστρολογία, ο υπνωτισμός, ο αγνωστικισμός (ufology), η πρακτική της γιόγκα, η μυθολογία, η πίστη στη μετενσάρκωση, ΚΑΙ μια αναγέννηση της μαγείας!..

...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ: ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΣ!

Το δίλημμα λοιπόν για τον καθένα είναι, το τι θα διαλέξει: Τον ΕΝΑ, το Χριστό, ή το πακέτο με τους... «πεντακόσιους δαίμονες»; Διότι το «πακέτο» αυτό, η Νέα Παγκόσμια Τάξη του κόσμου (όπως φαίνεται ολοκάθαρα), δεν έχει θέση εκεί που υπάρχει ο Θεός των χριστιανών.

Το έχει πει τραγουδιστά ο Δαυίδ: «οι θεοί ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ - των εθνών είναι δαιμόνια»!..

...Και ο Πανθεϊσμός, «θεοποίησε» (δαιμονοποίησε) ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη φύση!

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΜΕ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ... Δεν πέφτω στη λούμπα σας!..

Σας χαιρετώ, με αγάπη Χριστού, 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: